Breaking News
01 Φεβρουαρίου 2017

 

Σε δύο μίτινγκ στο εξωτερικό θα τρέξει το επόμενο διάστημα ο Ανδρέας Δημητράκης. Ο πρωταθλητής των μεσαίων αποστάσεων, θα αγωνιστεί το Σάββατο (4/2) στο μίτινγκ της Στοκχόλμης στα 1.500 μ. ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα βρεθεί στη Γάνδη.



Ο αθλητής που συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αθήνα με το πρόγραμμα του Αμερικανού προπονητή Τζεφ Βάργκας, υπό την επίβλεψη του έμπειρου προπονητή Σταύρου Καρρέ θα τρέξει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που είναι πιθανό εκτός από 1.500 μ. να αγωνιστεί και 800 μέτρα.

Ο Δημητράκης έχει στόχο της σεζόν να κινηθεί κοντά στο όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα 3.000 μ. (8.02.00). "Παρότι δεν έχω την απαιτούμενη εμπειρία στα 3.000 μ. πιστεύω πως μπορώ να κινηθώ σε επιδόσεις κοντά στα 8.00.00. Εννοείται πως πάντα στον προγραμματισμό μου είναι και τα 1.500 μέτρα", είπε ο έμπειρος αθλητής. Το ατομικό ρεκόρ του Δημητράκη στα 3.000 μ. στον κλειστό είναι 8.12.35, από την περσινή σεζόν.

gazzetta.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics