Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2017

 

Τις αγωνιστικές του εμφανίσεις στη σεζόν συνεχίζει ο Κώστας Φιλιππίδης αυτή τη φορά στη Γερμανία (10/2). Ο Μπανιώτης δοκιμάζει την Παρασκευή (10/2) στο Τορούν.


Τις αγωνιστικές του εμφανίσεις στη σεζόν συνεχίζει ο Κώστας Φιλιππίδης αυτή τη φορά στη Γερμανία. Ο πρωταθλητής μας, μαζί με τον προπονητή του Δημήτρη Κυτέα αναχωρεί την Πέμπτη για το Βερολίνο, προκειμένου την Παρασκευή (10/2) να δώσει το παρών στο "Istaf indoor".

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα καλύτερα μίτινγκ της Ευρώπης με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών. Ο Φιλιππίδης προέρχεται από το 5,71 μ. του Κλερμόν Φεράν, διοργάνωση στην οποία είχε πολύ καλά άλματα στα 5,78 μέτρα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 έχει ως βασικό στόχο να συνεχίσει τις σταθερές εμφανίσεις στη σεζόν και να κυνηγήσει πλέον άλματα κοντά στα 5,80 μέτρα. Ο αθλητής την Κυριακή θα επιστρέψει στην Αθήνα, για να φύγει ξανά την Τετάρτη (15/2), ώστε μία μέρα μετά να αγωνιστεί στο μίτινγκ του Λότζ (16/2).

Ο 30χρονος με βάση την εικόνα που έχει παρουσιάσει στη σεζόν, αλλά και την δυναμική του όλα αυτά τα χρόνια, αναμένεται να είναι  ένας από τους πρωταγωνιστές του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Ο Μπανιώτης δοκιμάζει την Παρασκευή (10/2) στο Τορούν

Οι αγώνες θα είναι η... προπόνηση του Κώστα Μπανιώτη, που αποφεύγει να κάνει άλματα, προκειμένου να μην επιβαρύνει την ενόχληση στον αστράγαλο. Ο πρωταθλητής μας αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Χόστοπέτσε όπου έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και πλέον θα συνεχίσει στο Τορούν (10/2).

"Το πρόβλημα στον αστράγαλο είναι κάτι που υπήρχε και το ελέγχω. Αυτές τις ημέρες απέφυγα να κάνω άλματα, προκειμένου να μην το επιβαρύνω και θα δοκιμάσω απευθείας στο Τορούν. Γενικότερα είμαι καλά, αφού η προετοιμασία εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε", είπε ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου, που φαίνεται πως αν δεν έχει ενοχλήσεις στο πόδι, θα είναι σε θέση να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στο Βελιγράδι.

Άλλωστε, ο κλειστός στίβος αποδεδειγμένα ταιριάζει στον πρωταθλητή μας, αφού τα τελευταία χρόνια πλασάρεται σε υψηλές θέσεις στην τελική κατάταξη στους τελικούς όλων των μεγάλων διοργανώσεων. Ο Μπανιώτης στο Χουστοπέτσε ξεπέρασε τα 2,26 μ., ενώ το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό είναι 2,33 μ., από το 2016.

sport24.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics