Breaking News
11 Φεβρουαρίου 2017

Καλή εμφάνιση έκανε ο Κώστας Φιλιππίδης στο μίτινγκ κλειστού στο Βερολίνο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στο Σόποτ, πραγματοποίησε μία ακόμη καλή εμφάνιση, αφού ξεπέρασε τα 5.60 μ. και κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,30 μ., 5,50 μ. και 5,60 μ. και στη συνέχεια απέτυχε στα 5,70 μέτρα. Ο αθλητής θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Λοτζ (16/2) κι έπειτα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Φιλιππίδης, ο οποίος έχει ξεπεράσει φέτος τα 5,73 μ., συνεχίζει την προετοιμασία του για το Βελιγράδι, εκεί όπου θα είναι από τα φαβορί για μια θέση ψηλά στην κατάταξη. Νικητής του αγώνα ήταν ο Πιοτρ Λισεκ με 5,86 μ. και χαμένες προσπάθειες στα 6,05 μ., δεύτερος ο Τιάγκο Μπραζ με 5,70 μ. και τρίτος ο Ραφαέλ Χολζντέπε με την ίδια επίδοση.

Ο 30χρονος, με βάση την εικόνα που έχει παρουσιάσει στη σεζόν, αλλά και την δυναμική του όλα αυτά τα χρόνια, αναμένεται να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου(3-5/2).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics