Breaking News
11 Φεβρουαρίου 2017

 

Τον πέμπτο του αγώνα στη σεζόν έκανε χθες (10/2) ο Κώστας Φιλιππίδης στο μίτινγκ κλειστού στο Βερολίνο. Ξεμουδιάζει ο Δουβαλίδης και βρίσκει ρυθμό.


Τον πέμπτο του αγώνα στη σεζόν έκανε χθες (10/2) ο Κώστας Φιλιππίδης στο μίτινγκ κλειστού στο Βερολίνο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στο Σόποτ πραγματοποίησε μία ακόμη καλή εμφάνιση, αφού ξεπέρασε τα 5.60 μ. και κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,30 μ., 5,50 μ. και 5,60 μ. και στη συνέχεια απέτυχε στα 5,70 μέτρα. Ο αθλητής θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Λοτζ (16/2) κι έπειτα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Φιλιππίδης, ο οποίος έχει ξεπεράσει φέτος τα 5,73 μ., συνεχίζει την προετοιμασία του για το Βελιγράδι, εκεί όπου θα είναι από τα φαβορί για μια θέση ψηλά στην κατάταξη. Νικητής του αγώνα ήταν ο Πιοτρ Λισεκ με 5,86 μ. και χαμένες προσπάθειες στα 6,05 μ., δεύτερος ο Τιάγκο Μπραζ με 5,70 μ. και τρίτος ο Ραφαέλ Χολζντέπε με την ίδια επίδοση.

Ξεμουδιάζει ο Δουβαλίδης και βρίσκει ρυθμό
Ο Κώστας Δουβαλίδη πείσμωσε από το μουδιασμένο ξεμούδιασμα, έπειτα άρχισε να βρίσκει το ρυθμό του και κάπως έτσι έφτασε χθες (10/2) στην καλή εμφάνιση στο μίτινγκ του Τορούν.

Ο αθλητής έτρεξε τα 60 μ. εμπ. σε 7.75 και έδειξε πως στους επόμενους αγώνες θα είναι σε θέση να τρέξει ακόμη γρηγορότερα. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ κατέλαβε την δεύτερη θέση στον τελικό, πίσω από τον Ισπανό Ορτέγκα (7.48) ενώ στην προκριματική σειρά πέτυχε 7.79.

Ο Δουβαλίδης πραγματοποίησε στο Τορούν τις καλύτερες κούρσες του στη σεζόν, δεδομένο του ότι είχαν προηγηθεί αγώνες στα 7.86 και 7.91 πριν δύο ημέρες στο Παρίσι.

Στο ίδιο μίτινγκ αγωνίστηκε ο Κώστας Μπανιώτης στο ύψος, ο οποίος δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα κι έτσι ολοκλήρωσε τον αγώνα του με καλύτερο άλμα στα 2,15 μέτρα. Ο έμπειρος άλτης κατέλαβε την πέμπτη θέση, σε έναν αγώνα, που νικητής ήταν ο Σιλβέστερ Μπεντνάρεκ με 2,27 μέτρα.
sport24.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics