Breaking News
14 Φεβρουαρίου 2017

 

Νέο ατομικό ρεκόρ έκανε στην Οστράβα ο Εμμανουήλ Καραλής περνώντας τα 5.60 και πλέον έχει βάλει ως στόχο την κατάρριψη του Πανελλήνιου ρεκόρ Εφήβων που έχει ο Φιλιππίδης με 5.61.


Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει ο Εμμανουήλ Καραλής, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο πρωταθλητής μας στο επί κοντώ, όχι μόνο κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο σε μίτινγκ κλειστού στίβου στην Οστράβα, αλλά πέτυχε και ατομικό ρεκόρ με άλμα 5.60. Πλέον ο επόμενος στόχος του είναι να καταρρίψει το Πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων που κατέχει ο Φιλιππίδης με 5.61, κάτι που λογικά θα κάνει σύντομα, μιας και σήμερα έδειξε πως μπορεί να φτάσει και πάνω από τα 5.70. Την δεύτερη θέση πίσω από τον Καραλή μοιράστηκαν οι Μπάλνερ (Τσεχία) και Κουντλιτσκα (Τσεχία), που ξεπέρασαν τα 5,40 μέτρα.  
gazzetta

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics