Breaking News
17 Φεβρουαρίου 2017

 

Έναν ακόμη σταθερό αγώνα στη σεζόν πραγματοποίησε ο Κώστας Φιλιππίδης, αυτή τη φορά στο Λοτζ της Πολωνίας, όπου κατέλαβε την 3η θέση με καλύτερη επίδοση 5 μέτρα και 65 εκατοστά.


Έναν ακόμη σταθερό αγώνα στη σεζόν πραγματοποίησε ο Κώστας Φιλιππίδης, αυτή τη φορά στο Λοτζ της Πολωνίας. Ο πρωταθλητής μας ήταν τρίτος με 5,65 μ., ύψος που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια. Ο πήχης στη συνέχεια τοποθετήθηκε στα 5,78 μ., ύψος που αν ο 31χρονος ξεπερνούσε, θα αποτελούσε φετινό του ρεκόρ. Νωρίτερα, ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα ξεπέρασε με την δεύτερη τα 5,30 μ. και με την πρώτη τα 5,50 μέτρα.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Πιοτρ Λίσεκ με 5,87 μ. και χαμένες προσπάθειες στα 5,94 μ. και δεύτερος ο Πάβελ Βογιεκόβσκι με 5,78  μέτρα. Ο Φιλιππίδης θα επιστρέψει στην Ελλάδα, προκειμένου την Κυριακή να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και να προσφέρει, όπως με συνέπεια κάνει εδώ και πολλά χρόνια, μοναδικό θέαμα στο ελληνικό κοινό.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics