Breaking News
22 Φεβρουαρίου 2017

Την ώρα που ο κλειστός στίβος είναι σε εξέλιξη οι αθλητές των ρίψεων, που δεν έχουν τη δυνατότητα αγωνιστικής δράσης, συνεχίζουν αδιάκοπα την προετοιμασία τους για τη θερινή σεζόν.

Ανάμεσα σε αυτούς και η κορυφαία αθλήτρια της δισκοβολίας  Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, που το 2017 ευελπιστεί να είναι παρούσα σε ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στο Λονδίνο.

Η Αναγνωστοπούλου ξεπέρασε πριν από δύο χρόνια τα 61,00 μ. και έδειξε πως έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης.
«Δουλέψαμε πολύ καλά στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Τα τεστ δείχνουν πως στον αγώνα στόχο της χρονιάς, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα είναι στην κατάσταση που θέλουμε», είπε αρχικά η προπονήτρια της Βάσω Παναγιωτοπούλου για να συμπληρώσει: «Φέτος κάναμε κάποιες αλλαγές στην προπόνηση, δουλέψαμε αρκετά σε έκρηξη και δύναμη, αλλά και στη φυσική κατάσταση. Το πρώτο τεστ για εκείνη θα είναι το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων στα στα Κανάρια (11-12/3). Η Αναγνωστοπούλου είναι μια αθλήτρια που θα κρατήσει πολλά χρόνια». Η έμπειρη δισκοβόλος έχει ατομικό ρεκόρ 61,40 μ. από τις 6 Ιουνίου του 2015.

Με στόχο τους αγώνες της θερινής περιόδου γυμνάζεται από την αρχή της σεζόν η Βαγγελιώ Σοφάνη, υπό την καθοδήγηση της Βάσως Παναγιωτοπούλου.

Η έμπειρη σφαιροβόλος έχει ως βασικό στόχο της χρονιάς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, το οποίο θα γίνει στο Λιλ της Γαλλίας (24-25/7). «Θεωρώ πως με βάση τη δουλειά που έχει κάνει θα εμφανιστεί σε καλή κατάσταση το καλοκαίρι. Ασχολήθηκα περισσότερο με το τεχνικό κομμάτι, γενικώς όμως δουλεύει καλά είναι συνεπής και προσπαθεί», είπε η Παναγιωτοπούλου. Η Σοφάνη το 2016 έστειλε τη σφαίρα στα 16,70 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics