Breaking News
09 Μαρτίου 2017

Η χρυσή Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια Ευρώπης στο επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, για την μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού και την εκδήλωση που διοργάνωσε η Stoiximan.gr στο "Χαμόγελο του παιδιού".  



Στον "Sport 24 Radio 103,3" και την εκπομπή "Ανατροπή και πέναλτι" με τους Γιάννης Σερέτη, Σταύρο Γεωργακόπουλο και Ευάγγελο Μίχο μίλησε η χρυσή Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια Ευρώπης στο κλειστό στίβο, στο επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, με αντικείμενο τη μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού και την εκδήλωση που διοργάνωσε η Stoiximan.gr στο "Χαμόγελο του παιδιού". Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμπειρία της στο Χαμόγελο του παιδιού: "Είχαμε μία ωραία μέρα στο Χαμόγελο του παιδιού και είδα πως λειτουργεί το κέντρο και η ομάδα κατά του σχολικού εκφοβισμού. Κατάλαβα κι εγώ λίγο παραπάνω πως γίνεται η προσπάθεια αντιμετώπισης του bullying".

Για το αν είναι δύσκολο για ένα γονιό να αντιμετωπίσει το bullying: "Είναι όσο δύσκολο πίστευα, αλλά υπάρχει βοήθεια και θα πρέπει ο γονέας ή και το παιδί το ίδιο να την ζητήσει. Είναι σημαντικό και ο γονέας και οι καθηγητές να σπρώξουν τα παιδιά να ζητήσουν την βοήθεια. Είναι πολύ σημαντικό να το ζητήσουν τα παιδιά".

Για τους επόμενους αγώνες της και τους στόχους της: "Έχουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου τον Αύγουστο στο Λονδίνο. Είναι το μόνο άθλημα που πλέον δεν έχω μετάλλιο.

Όχι μόνο το χρυσό, αλλά κανένα μετάλλιο και για μένα είναι πολύ σημαντικός στόχος. Το επί κοντώ γυναικών έχει ανέβει σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα, τουλάχιστον για το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο. Φάνηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Αναμένουμε ότι το επίπεδο θα είναι υψηλό, όπως και ότι οι συνθήκες στο Λονδίνο θα είναι περίεργες, όπως είναι πάντα. Ελπίζουμε ότι θα ανέβω πάλι στο βάθρο. Το πιο σημαντικό είναι να είμαι υγιής έως τότε και να βγει σωστά το πρόγραμμα. Αν όλα πάνε καλά, αν το πλάνο μας πάει καλά, νομίζω θα είμαι στην σωστή κατάσταση στο Λονδίνο και θεωρώ ότι είμαι από τις αθλήτριες μπορώ να αντεπεξέλθω σε δύσκολες συνθήκες".


Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η Ιωάννα Κοζαδίνου, υπεύθυνη εταιρικής ευθύνης της Stoiximan.gr.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της κυρία Κοζαδίνου: "Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στις δράσεις που κάνουμε, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και στο νέο πρόγραμμα που το έχουμε ονομάσει «Μικροί Ήρωες», στο οποίο εντάσσονται όλες οι δράσεις για τα μικρά παιδιά.

Να θυμίσω ότι η εταιρεία μας ανέδειξε το θέμα του bullying πριν από δύο χρόνια, με την πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης με τίτλο «Μη φοβάστε», στο οποίο πάλι είχαμε συμπράξει με το «Χαμόγελο του παιδιού». Γενικά υλοποιούμε ένα διευρυμένο πρόγραμμα, με ιδρύματα και φορείς και συνεισφέρουμε, με κάθε τρόπο με ότι έχει να κάνει με το κοινωνικό σύνολο.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Κατερίνα (σ.σ Στεφανίδη) και όλους τους αθλητές μας, που είναι πάντα πρόθυμοι να συμμετέχουν στις δράσεις μας. Να τονίσω ότι εμείς στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε φορείς και οργανισμούς που προσπαθούν να συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο".


sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics