Breaking News
18 Μαρτίου 2017

Με πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων, άρχισε στη Θεσσαλονίκη το Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων.

Η Μελπομένη Γρηγοριάδου του ΣΚΑ Δράμας κατέρριψε, και μάλιστα δύο φορές, το ρεκόρ της κατηγορίας της στον ακοντισμό, αρχικά με βολή στα 52.20μ. και εν συνεχεία με 52.36μ. Η ίδια κατείχε μέχρι σήμερα το πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων με 52.07μ., από τις 2 Ιουνίου του 2016.
Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα
Δισκοβολία (Κ): Κεσσίδη (ΑΣ Κένταυρος) 41,70 μ., Ζώτου (ΓΣ Μανδρών) 34,64 μ., Μπετσιμέα (Ζευς Τρικάλων) 33,52 μ.
Δισκοβολία (Π): Ουρούμης (ΣΚΑ Δράμας) 52,60 μ., Μαχαίρας (ΓΣ Ηλιούπολης) 52,47 μ., Γεννίκης (ΟΦΚΑ Σέρρες) 46,11 μ
Σφαιροβολία (Κ): Μαγκούλια (Κάλυμνος 2000) 16,03 μ., Τζένγκο (Κένταυρος) 14,06 μ., Καλτσούνη (Πυγμή Ευόσμου) 14,05 μ.
Ακοντισμός (Κ): Γρηγοριάδου (ΣΚΑ Δράμας) 52,36 μ., Τζένγκο (Κένταυρος) 48,67 μ., Παπαδημητρίου (Τιτάν Σερβίων) 40,31 μ.

Ο Δημήτρης Χαχάμης αναπληρωματικός εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ

Ομόφωνα εγκρίθηκαν από την τακτική γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ ο οικονομικός και ταμειακός απολογισμός του 2016 και η απαλλαγή της διοίκησης από κάθε διαχειριστική ευθύνη, καθώς και ο προυπολογισμός του 2017. Από τη διαδικασία, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι 129 σωματείων, εκλέχθηκε και ο νέος αναπληρωματικός εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στίβου στην ΕΟΕ, με τον Δημήτρη Χαχάμη, που ήταν ο μοναδικός υποψήφιος, να λαμβάνει 107 ψήφους (υπήρξαν 11 λευκά και ένα άκυρο).
Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το 2016 μας άφησε με μια ευχάριστη γεύση. Είμαστε για πολλούς και καλούς λόγους ικανοποιημένοι, όχι γιατί τα προβλήματα λύθηκαν, αλλά γιατί καταφέραμε να ξεπεράσουμε πολλά από αυτά, όχι γιατί το 2016 έγιναν όλα σωστά, αλλά παρά τα λάθη και τις παραλείψεις, ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τον ελληνικό στίβο, αγωνιστικά, αναπτυξιακά, αλλά και διοικητικά. Η προσπάθεια αθλητών και προπονητών μας χάρισε μεγάλες διακρίσεις. Αναπτυξιακά, 160.000 παιδιά γνώρισαν το στίβο μέσα από το πρόγραμμα "Kids athletics", οι μαζικοί αγώνες έγιναν καλύτεροι και μεγαλύτεροι, με αποκορύφωμα τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, τα νέα δελτία το 2016 ήταν περισσότερα απ΄ ό,τι το 2015. Η προσπάθεια όλων μας έφερε το στίβο, πιο κοντά στην κοινωνία. Διευρύναμε θεσμούς, όπως υποτροφίες, σεμινάρια και έλεγχοι. Παράλληλα μετά από χρόνια κάτι άρχισε να φαίνεται πως γίνεται στο θέμα των υποδομών. Ολα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν πράξη χωρίς τη συμβολή όλων».
Στα αξιοσημείωτα της γενικής συνέλευσης ήταν η παρουσία παλαίμαχων αθλητών του στίβου, ως εκπροσώπων σωματείων. Μεταξύ αυτών ο Περικλής Ιακωβάκης, ο οποίος εκπροσώπησε την ΑΕ Λεχαινών και στην ομιλία του, έθεσε μια σειρά από προβληματσιμούς, που έχουν να κάνουν με την προβολή του στίβου παγκοσμίως, ενώ αναφέρθηκε και στον υψηλό αθλητισμό της χώρας μας. 
Στη διαδικασία μετείχαν ακόμη η Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου, ο Αλέξης Αλεξόπουλος και ο Βασίλης Ζαμπέλης, παλιοί αθλητές και πλέον μέλη σωματείων.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics