Breaking News
27 Μαρτίου 2017

Ο Chris Estwanik έτρεξε στον Ημιμαραθώνιο της Νέας Υόρκης και έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο τρέξιμο με... κουστούμι! 


Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ανθρώπους να κάνουν διάφορα για να μπουν στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες. Ανάμεσα στα διάφορα τρελά που έχουμε δει είναι δρομείς να τρέχουν με κοστούμι σε μεγάλους αγώνες.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο το παγκόσμιο ρεκόρ τρεξίματος Ημιμαραθωνιου με κουστούμι. Ο Βρετανός Σκοτ Φορμπς είχα καλύψει την απόσταση σε 1:18.13.

Πριν από λίγες ημέρες ο Chris Estwanik ήταν εκείνος που κατέρριψε τη συγκεκριμένη επίδοση. Ο 37χρονος παλιός πρωταθλητής των μεσαίων αποστάσεων των ΗΠΑ έτρεξε στον Ημιμαραθώνιο της Νέας Υόρκης καλύπτοντας την απόσταση σε 1:11.36 κάνοντας νέο ρεκόρ.

"Όλοι στη διαδρομή που έκανα με χειροκροτούσαν. Υπήρχαν και κάποιοι που νόμιζαν ότι είχα αργήσει να πάω σε μίτινγκ στη δουλειά. Υπήρχε αέρας ο οποίος μας δυσκόλευε. Το κουστούμι μου πρόσθετε βάρος και δεν μπορούσα να τρέξω με άνεση" είπε μεταξύ άλλων μετά τον τερματισμό του.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics