Breaking News
01 Απριλίου 2017

Ο πρωταθλητής του ακοντισμού, Γιάννης Κυριαζής, συμμετείχε στο Τέξας Ριλέις, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση με μία μόνο βολή στα 88,01 μέτρα. Ο 23χρονος πλέον κυνηγά με μικρά, αλλά σταθερά βήματα τον σπουδαίο Κώστα Γκατσιούδη.  

Ο Γιάννης Κυριαζής ξεκίνησε τη χρονιά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με εντυπωσιακό τρόπο. Ο πρωταθλητής του ακοντισμού συμμετείχε στο Τέξας Ριλέις, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση με μία μόνο βολή στα 88,01 μέτρα.

Ο αθλητής βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ Κ23 ετών, το οποίο ανήκε στον ίδιο και ήταν 87,14 μ. από τις 31 Ιουλίου του 2016, το ατομικό του ρεκόρ και έγινε ο κορυφαίος αθλητής φέτος στον κόσμο και η δεύτερη επίδοση όλων των εποχών στο NCAA.

Παράλληλα έδειξε από νωρίς στη σεζόν πως θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές όχι μόνο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων στο Μπίντγκοζ, αλλά και στο Παγκόσμιο του Λονδίνου, στο κορυφαίο γεγονός του 2017. Ο Κυριαζής επέλεξε να κάνει μόνο μία βολή και να ολοκληρώσει τον αγώνα του και πλέον στρέφεται στην επόμενη εμφάνιση του, σε δύο εβδομάδες στην Καλιφόρνια.

Ο Κυριαζής, ο οποίος σπουδάζει στο Τέξας έγινε ο δεύτερος Ελληνας όλων των εποχών που ξεπερνάει το φράγμα των 88 μέτρων. Ο 23χρονος πλέον κυνηγά με μικρά, αλλά σταθερά βήματα τον σπουδαίο Κώστα Γκατσιούδη και τις μοναδικές του επιδόσεις.

Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε και η Δήμητρα Γναφάκη η οποία ήταν πέμπτη στην τρίτη προκριματική σειρά των 400 μ. εμπ. με 59.65 και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει της θερινής σεζόν.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics