Breaking News
09 Απριλίου 2017

Με την τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε σήμερα (8 Απριλίου) στις 20:30 στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον 2ο Μαραθώνιο Κρήτης ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Απριλίου στην πόλη των Χανίων.

 Οι εκδηλώσεις για τον 2ο Μαραθώνιο της Κρήτης που κορυφώνονται απόψε Σάββατο 8/4, είναι τριήμερες και περιλαμβάνουν την τελετή κοπής του κότινου από την αρχαία ελιά των Βουβών με το οποίο στεφανώνονται οι νικητές, την λαμπαδηδρομία και την τελετή έναρξης. 


Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).


Ο Μαραθώνιος της Κρήτης διεξάγεται σε μια διαδρομή απερίγραπτης ομορφιάς, με αφετηρία τη Δημοτική Αγορά Χανίων. Οι δρομείς θα διατρέξουν το ενετικό λιμάνι και θα συνεχίσουν κατά μήκος της θάλασσας ακολουθώντας την παραλιακή τουριστική ζώνη μέχρι τον Πλατανιά και το Μάλεμε ενώ τα αγωνίσματα των 10, 5 και 2,5 χλμ. θα διεξαχθούν μέσα στην όμορφη πόλη των Χανίων.

Από τις χιλιάδες των δρομέων που θα πάρουν μέρος στον αγώνα των Χανίων ξεχωρίζει η συμμετοχή των πρωταθλητών Γιάννη Ζερβάκη και Κώστα Γκελαούζου νικητών πριν από λίγες ημέρες στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας (19/4) όπου μετά από συγκλονιστικό «φίνις» νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Ζερβάκης με διαφορά ενός δευτερολέπτου!

Το πρόγραμμα
7:45 Εκκίνηση Συμμετοχικής Μαραθώνιας Ποδηλατοδρομία
8:00 Εκκίνηση του Μαραθωνίου Δρόμου
9:00 Εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ.
11:00 Εκκίνηση του αγώνα των 5 χλμ.
12:00 Εκκίνηση του αγώνα των 2,5 χλμ.
11:00 – 13:00: Απονομές
Τον αγώνα διοργανώνουν η περιφέρεια Κρήτης, περιφερειακή ενότητα Χανίων, οι Δήμοι Χανίων και Πλατανιά ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.
Περισσότερες πληροφορίες https://crete-marathon.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics