Breaking News
19 Απριλίου 2017

Με το βλέμμα στους αγώνες της θερινής περιόδου και κυρίως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου συνεχίζει την προετοιμασία του ο Λυκούργος Τσάκωνας. 

Ο έμπειρος αθλητής των 200 μ. θα κάνει τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν το Σάββατο (22/4) στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, ωστόσο στόχος του είναι να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τέλη Μαΐου, όπου και θα ξεκινήσει τους δυνατότερους αγώνες. 

Ο 27χρονος αθλητής έχει προγραμματίσει να πάρει μέρος σε κάποια μίτινγκ στο εξωτερικό, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει το παρών και σε κάποια από τις διοργανώσεις, που θα γίνουν στην Ελλάδα. "Είμαι ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα προετοιμασία μου. Τα αποτελέσματα όμως θα τα δούμε στον αγωνιστικό χώρο. Θα κάνω την αρχή το Σάββατο με το διασυλλογικό πρωτάθλημα, όπου θα τρέξω 100 μέτρα. Παράλληλα περιμένω να επιβεβαιώσω συμμετοχή σε κάποια μίτινγκ στο εξωτερικό για τον Ιούνιο. Δεν αποκλείω τον Μάιο να τρέξω και σε κάποια από τα μίτινγκ της Ελλάδας", είπε ο κορυφαίος Ελληνας 200άρης των τελευταίων ετών, ο οποίος αναμφίβολα έχει ως στόχο τη συμμετοχή και διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου. "Υπάρχει φυσικά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων, αναμφίβολα όμως ο στόχος της χρονιάς είναι η διοργάνωση του Λονδίνου", κατέληξε ο Τσάκωνας που ζει και γυμνάζεται στο Ηράκλειο της Κρήτης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics