Breaking News
13 Νοεμβρίου 2016

Ο Ντόμινικ Τιμ το πάλεψε περισσότερο από ό,τι θα περίμενε κανείς στο πρώτο του ματς στο Ο2, όμως ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε τη νίκη και τους 200 που τόσο έχει ανάγκη... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: Βίκυ Γεωργάτου.

O No.2 τενίστας στον κόσμο επικράτησε 6-7(10), 6-0, 6-2 του 23χρονου Αυστριακού (Νο.9) στο πλαίσιο του Ivan Lendl Group και αυτομάτως έγινε φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά του ATP World Tour Finals. Όχι, βέβαια, ότι δεν ήταν και από πριν φαβορί... Σε αυτό το γήπεδο, άλλωστε, έχει θριαμβεύσει τέσσερις συνεχόμενες σεζόν!


Στο πρώτο σετ, πάντως, έδειξε ότι παραμένει ως έναν βαθμό ευάλωτος (για τα δικά του δεδομένα)... Αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Τιμ και μετά από ένα δραματικό τάι μπρέικ, όπου χρειάστηκε επτά σετ πόιντ, πήρε το προβάδισμα στο σκορ.

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

Και έβαλε, φυσικά, φωτιά στο Ο2, που λογικά τον υποστήριζε, αφού θέλει... κακή πορεία του Νόλε λόγω Μάρεϊ. Θυμίζουμε ότι ο Βρετανός αυτή τη στιγμή είναι Νο.1 με 405 βαθμούς διαφορά!.

Μετά την υπερπροσπάθεια του πρώτου σετ ο Τιμ φάνηκε να χάνει μέρος της ενέργειάς του, την ώρα που ο Τζόκοβιτς, εκτός εαυτού με την εξέλιξη του ματς, επέστρεψε με άγριες διαθέσεις στο court και έκανε ό,τι ήθελε. Αποτέλεσμα ήταν να γίνει το 1-1 σε μόλις 22 λεπτά!

Στο τρίτο σετ ο Τιμ φάνηκε να ανακάμπτει ελαφρώς αλλά η διαφορά κλάσης ήταν εμφανής και ο Νόλε έφτασε στη νίκη μετά από συνολική προσπάθεια διάρκειας 2 ωρών και 2 λεπτών. Έβγαλε, πάντως, αρκετό θυμό κατά τη διάρκεια του αγώνα και αυτό πιθανότατα έχει σχέση με την αντιμετώπιση του κοινού...

Ο Τιμ, από την άλλη, που γνώρισε... τρελή αποθέωση, δεν τα πήγε και άσχημα, με δεδομένο ότι έχει δώσει φέτος υπερβολικό αριθμό παιχνιδιών και πως ήταν η πρώτη του εμφάνιση στη διοργάνωση...

Στο άλλο παιχνίδι του Ivan Lendl Group θα αναμετρηθούν Μίλος Ράονιτς (Νο.4) και Γκαέλ Μονφίς (Νο.6).

Τον αγώνα του Νόλε με τον Τιμ παρακολούθησε και ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics