Breaking News
20 Νοεμβρίου 2016

 

Ο Μίλος Ράονιτς πάλεψε, έκανε το καλύτερο, όπως δήλωσε ο ίδιος, παιχνίδι της καριέρας του, αλλά μετά από 3,5 ώρες παιχνιδιού κι ενώ βρέθηκε τρεις φορές μια «ανάσα» από τη νίκη, ο Άντι Μάρεϊ κατάφερε, τελικά, να νικήσει τον Καναδό με 5-7, 7-6 (5), 7-6 (9) στον ημιτελικό του ATP World Tour Finals κι έτσι να παραμείνει στη «μάχη» για την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Αυτή ήταν η 23η συνεχή νίκη για τον 29χρονο Βρετανό τενίστα, που παραμένει αήττητος στο τουρνουά και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης, όπου θα βρει μπροστά του τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Ράονιτς μίλησε για το σημερινό (20:00) σπουδαίο τελικό και τόνισε για τη μεγάλη μάχη των κορυφαίων στον κόσμο:

«Ο Αντι έχει κάνει πολλά σπουδαία πράγματα τη φετινή σεζόν, αλλά τώρα ο Νόβακ θα είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία του. Ο Μάρεϊ ήταν σίγουρα ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο για τους τελευταίους έξι μήνες. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν καθιστά τον Τζόκοβιτς απόλυτο φαβορί. Για έναν φίλο του τένις, σίγουρα είναι ο ιδανικός τελικός.»

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics