Breaking News
20 Νοεμβρίου 2016

 

Παραμυθένια ολοκληρώθηκε η φετινή… εκτόξευση του Άντι Μάρεϊ!

Στην κατάμεστη Ο2 Arena του Λονδίνου, ο μεγάλος Βρετανός –που πλέον δεν χωρά αμφισβήτηση το αν θεωρείται εκ των κορυφαίων όλων των εποχών- επικράτησε του Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και κατέκτησε τον σπουδαίο τίτλο του ATP World Tour Finals (ένατος φέτος).

Κι όχι μόνο πανηγύρισε για πρώτη φορά στην καριέρα του το συγκεκριμένο τρόπαιο (στο τελευταίο τουρνουά για τη σεζόν όπου παίζουν οι οκτώ κορυφαίοι), αλλά παράλληλα κατάφερε να κλείσει το 2016 ως νούμερο ένα στον κόσμο, γκρεμίζοντας την τελευταία στιγμή από την κορυφή τον Σέρβο.

Μία μεγάλη επιτυχία και μία μεγάλη δικαίωση της προσπάθειας που καταβάλλει τα τελευταία χρόνια ο 28χρονος τενίστας. Αυτή ήταν η 24η(!) συνεχόμενη νίκη του στο tour. Ο αποψινός ήταν ο πέμπτος συνεχόμενος τίτλος του σε ισάριθμα τουρνουά που πήρε μέρος από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, δείγμα του πόσο on fire παρουσιάστηκε, μην έχοντας ουσιαστικά αντίπαλο. Γι’ αυτό, άλλωστε, ψαλίδισε εντελώς τη διαφορά του από τον Νόλε και κατάφερε, τελικώς, να του… πάρει το Νο1 στο φινάλε της σεζόν.

Χρειάστηκε 1:44' και τρία championship point για να φτάσει στην κούπα ο Μάρεϊ και να μην επιτρέψει στον Τζόκοβιτς να κάνει το 6x6 από το 2011 μέχρι σήμερα. Και παρά το ότι χθες είχε παίξει σχεδόν 4 ώρες στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ο χρυσός ολυμπιονίκης του Ρίο ήταν... απόλυτα φρέσκος και συνεπέστατος στο ραντεβού του με την ιστορία. Κι όλα αυτά, την ώρα που ο Τζόκοβιτς έδειχνε «σκουριασμένος», όπως δηλαδή εμφανίστηκε γενικά φέτος και δη από τα μισά της χρονιάς και μετά, όπου μάλλον προτίμησε περισσότερες ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένεια...

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics