Breaking News
18 Δεκεμβρίου 2016

 

Στο προσεχές Αυστρλιανό Όπεν μία ακόμη ομογενής από την Αυστραλία θα μας απασχολήσει. Πρόκειται για την Τζέιμι (Δήμητρα) Φουρλή, η οποία εξασφάλισε wild card.



H 17χρονη ήταν η νικήτρια των πλέι οφ του Αυστραλιανού Όπεν και εξασφάλισε το πολύτιμο «εισιτήριο» που θα της δώσει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο γκραν σλαμ της χρονιάς.

Στον τελικό επικράτησε της Άμπι Μάιερς με 7-6 (6), 7-5.

Η Φουρλή είχε χάσει την πρόκριση την περασμένη εβδομάδα κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο αυστραλιανό πρωτάθλημα U18, γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό από την Ντέστανι Αϊάβα.

«Είναι σουρεαλιστικό που θα είμαι στο κυρίως ταμπλό του Australian Open. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα και νιώθω εκπληκτικά. Ήταν ο στόχος μου μετά από την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας, να βγω εκεί έξω και να διεκδικήσω την wild card. Και τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο.

Θέλω να συγχαρώ την Άμπι, έπαιξε πολύ καλό τένις. Έπρεπε απλά να μείνω σταθερή στο παιχνίδι μου και να παλέψω σκληρά, επειδή ήξερα πως είναι καλή παίκτρια. Θα είναι εκπληκτικό να αγωνιστώ μπροστά από το αυστραλιανό κοινό», δήλωσε η Φουρλή.
gazzetta.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics