Breaking News
04 Ιανουαρίου 2017

 

Ο Φέντερερ υπέδειξε στον αντίπαλο του, Αλεξάντερ Σβέρεφ, να αμφισβητήσει την υπόδειξη του επόπτη γραμμών αφού η μπάλα ήταν μέσα κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων.


Για μία ακόμα φορά απέδειξε ότι είναι ένας από τους πιο "κύριους" των κορτ. Ο Ρότζερ Φέντερερ στον αγώνα του με τον Αλεξάντερ Σβέρεβ έδειξε ότι πάνω από τη νίκη βάζει το να παίζεται το παιχνίδι δίκαια.

Για αυτό το λόγο κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ και μάλιστα σε ένα κρίσιμο σημείο είπε στον αντίπαλο του να ζητήσει "challenge" αφού η υπόδειξη του επόπτη γραμμής στο σερβίς του ήταν λανθασμένη.

Φυσικά, ο Σβέρεβ το έκανε και το ριπλέι τον δικαίωσε αφού η μπάλα ήταν όντως μέσα στο σερβίς του. Το αποτέλεσμα ήταν αμφότεροι να χειροκροτηθούν από τους θεατές. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος ο 19χρονος Γερμανός, Αλεξάντερ Σβέρεφ πήρε μία μεγάλη νίκη με 7-6, 6-7, 7-6 μετά από ένα γεμάτο παιχνίδι.
sport24.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics