Breaking News
04 Μαρτίου 2017

 

Πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση, ο Νικ Κύργιος νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-0 σετ στο Ακαπούλκο, στην πρώτη τους συνάντηση στο ATP Τour. Λιτός στις δηλώσεις του ο Σέρβος. 


Πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση, ο Νικ Κύργιος νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-0 σετ στο Ακαπούλκο, στην πρώτη τους συνάντηση στο ATP Τour. Ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός προκρίθηκε στα ημιτελικά του Abierto Mexicano Telcel, όντας φανταστικός στο σερβίς και τελειώνοντας με 25 άσους. Ο τρομερός Κύργιος επικράτησε του Σέρβου με 7-6 (9), 7-5, σε 1 ώρα και 47 λεπτά.

Πλέον, έχει μια καλή ευκαιρία για να συνεχίσει ακόμα μακρύτερα, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Σαμ Κουέρι, που έκανε την έκπληξη και κέρδισε τον Ντομινίκ Τίεμ με 6-1, 7-5, σταματώντας ένα σερί 7 διαδοχικών νικών του Αυστριακού.

O Κύργιος κατάφερε να γίνει ο δεύτερος άνθρωπος στο tour, που κέρδισε τους Ναδάλ, Φέντερερ και Τζόκοβιτς, την πρώτη φορά που τους συνάντησε. Ο πρώτος ήταν ο Λέιτον Χιούιτ, ο οποίος ωστόσο τους νίκησε παλιότερα, όταν οι τρεις σπουδαίοι τενίστες ήταν πολύ νέοι ακόμη.

Είπε 12 λέξεις και έφυγε ο "Νόλε"
Στις δηλώσεις του αμέσως μετά, ο Τζόκοβιτς δεν είχε καθόλου όρεξη και ήταν προβληματισμένος και απογοητευμένος για την εμφάνιση και την ήττα του από τον Κύργιο.

Δημοσιογράφος: -Πώς νιώθεις;

Djokovic:"Όχι καλά."

Δημοσιογράφος: -Νόβακ, κάποιες φορές φάνηκες ενοχλημένος από τον Νικ. Ξέρουμε πως μπορεί να είναι ασεβής μερικές φορές.

Djokovic:"Έχει μεγάλο σερβίς, άξιζε τη νίκη, συγχαρητήρια".

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics