Breaking News
27 Μαρτίου 2017

Μια σπουδαία επιτυχία σημείωσε η νεαρή Δανάη Πετρουλά στην Ντόχα του Κατάρ. Η 17χρονη Ελληνίδα έφτασε έως τον τελικό του Junior Open που διεξήχθη εκεί, νίκησε την Βρετανίδα Χόλι Φίσερ με 6-4, 6-2 και κατέκτησε το τρόπαιο

. Είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει μια τόσο σημαντική διάκριση και η δεύτερη που κατακτά έναν τίτλο σε απλό μιας ITF διοργάνωσης, καθώς είχε νικήσει και στο Ντιτζόν της Γαλλίας. 
Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλη την πορεία της στο τουρνουά, δεν έχασε ούτε ένα σετ στα πέντε ματς που έδωσε. Η νεαρή Φίσερ, που η Πετρουλά αντιμετώπισε στον τελικό είναι μόλις 15 ετών, ωστόσο βρίσκεται στο νο 280 της παγκόσμιας κατάταξης της ITF Juniors, δηλαδή μόλις 5 θέσεις κάτω από την Ελληνίδα αθλήτρια, που βρίσκεται στο νο 275.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics