Breaking News
30 Μαρτίου 2017

Στον 2ο γύρο του τουρνουά των 25.000 δολαρίων, που διεξάγεται στο Κάλιαρι, προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας νίκησε εύκολα σε χωμάτινο τερέν τον Ιάπωνα Καΐτσι Ουτσίντα με 6-2, 6-1 και τώρα θα αντιμετωπίσει τον 26χρονο Αμερικανό, Ράινι Γουίλιαμς.

Αντίθετα, δεν τα κατάφερε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία αποκλείστηκε στον 1ο γύρο από την Κατίνκα Φον Ντέιτσμαν (Λιχτενστάιν) με 7-5, 6-2.

Οι δύο Έλληνες αγωνίζονται και στο διπλό. Ο Τσιτσιπάς μαζί με τον Ιταλό Λούκα Πρεβόστο νίκησαν τους Ελβετούς Άντριαν Μπόντμερ και Άντριεν Μπόσελ με 6-4, 5-7, 10-5 και στον 2ο γύρο θα παίξουν με τους Ιταλούς Λορέντζο Τζιουστίνο και Αλεσάντρο Μότι.

Η Γραμματικοπούλου έχει για παρτερνέρ τη Ρωσίδα Βερόνικα Κουντερμέτοβα και θα αγωνιστούν στον 1ο γύρο πάλι κόντρα στην Κατίνκα Φον Ντέιτσμαν και τη Γερμανίδα Λόρα Σέιντερ.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics