Breaking News
12 Δεκεμβρίου 2016

Νικηφόρα ξεκίνησε τις προσπάθειές της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όκλαντ, στη Νέα Ζηλανδία, η Εθνική Νεανίδων.

Στο πρώτο παιχνίδι του στη διοργάνωση, για τον Γ΄ όμιλο, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε την Κίνα 15-10, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα την Βασιλική Πλευρίτου, η οποία πέτυχε 5 γκολ.

Η Εθνική προηγήθηκε με 2-0 και τελείωσε το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με 3-2, για να λήξει το ημίχρονο με 7-5. Στην τρίτη περίοδο με επιμέρους σκορ 5-3 η ελληνική ομάδα προηγήθηκε 12-8 και κάπου εκεί το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου οι ΗΠΑ συνέτριψαν 26-10 την Ιαπωνία. Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Τρίτης (01:10 ώρα Ελλάδας) τις Ηνωμένες Πολιτείες, στο ματς που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει την πρώτη θέση στο γκρουπ.
Τα υπόλοιπα τέρματα της ελληνικής ομάδας σημείωσαν οι, Πρωτοπαπά 3, Ελευθεριάδου 3, Ελληνιάδη 2, Μαυρωτά και Μαρία Πάτρα.

naftemporikh

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics