Breaking News
14 Δεκεμβρίου 2016

Μία ακόμα σημαντική τιμή για τον Σπύρο Γιαννιώτη καθώς ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου θα τον βραβεύσει τη Δευτέρα στη Γιορτή των Κορυφαίων του 2016, με το έπαθλο «ευ αγωνίζεσθαι».

 



Συγκλόνισε στον ταυτόχρονο τερματισμό, των 10 χλμ. της Μαραθώνιας Κολύμβησης (OPEN WATER) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του περασμένου καλοκαιριού στο Ρίο ντε Τζανέιρο, που του χάρισε το ασημένιο μετάλλιο.
Απέσπασε τον θαυμασμό και σεβασμό όλων όταν, δεν αποδέχθηκε την πρόθεση υποβολής ένστασης που θα έκρινε τον τελικό νικητή, αποδεχόμενος ρητά και κατηγορηματικά τη νίκη του Ολλανδού αντιπάλου του (Ferry WEERTMAN).
Είναι ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος τόσο με το ολυμπιακό μετάλλιο που έλειπε από τη δοξασμένη αθλητική διαδρομή του, όσο και με την πράξη του, απέδειξε το μεγαλείο του Αθλητή και του χαρακτήρα του.
Ο ΠΣΑΤ, τιμά τον 36χρονο ολυμπιονίκη μας, με το Έπαθλο «Ευ Αγωνίζεσθαι» («Fair Play») για το 2016, στη Γιορτή των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), παρουσία και της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports, ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μέσω live streaming.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics