Breaking News
21 Δεκεμβρίου 2016

 

Ο Άλεξ Γούνας ολοκλήρωσε το 2016 όντας τρίτος σκόρερ στο Καμπιονάτο έχοντας πετύχει 22 γκολ σε δέκα αγώνα αγώνες.



Η πολύ καλή πορεία του Αλέξανδρου Γούνα στην πρώτη του σεζόν στο κορυφαίο επαγγελματικό πρωτάθλημα πόλο της Ευρώπης, αυτό της Α1 Ιταλίας, με το σκουφάκι της Σαβόνα, συνεχίζεται και το 2016 κλείνει γι αυτόν με μια ακόμα διάκριση.

Ο διεθνής Έλληνας περιφερειακός των ερυθρολεύκων της Σαβ βρίσκεται στην ιδιαιτέρως τιμητική 3η θέση του πίνακα των σκόρερ, μετά και την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την τελευταία μέσα στο 2016, καθώς αυτό διακόπτεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και θα επαναρχίσει στις 14/1.

Ο Γούνας, με τα 3 γκολ που πέτυχε στο ματς της 10ης αγωνιστικής κόντρα στη Μπρέσια (όπου η Σαβόνα ηττήθηκε, αλλά ο Άλεξ ήταν ο καλύτερος παίκτης της), έφτασε τα 22 και είναι 3ος πίσω από τους Τζιορτζέτι της Κανοτιέρι Νάπολι (28) και Πέτκοβιτς (25) της Sport Management Βερόνα. Μετά τον Γούνα ακολουθούν οι Λουόγκο (Sport Management) και Σούμποτιτς (Ποζίλιπο) με 21 γκολ.

ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ

Ο Αλέξανδρος, μάλιστα, μαζί με τους Τζιορτζέτι και Ντανίλοβιτς (της Ορτίτζια,15 γκολ) είναι οι μοναδικοί παίκτες που έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος που έχουν δώσει οι ομάδες τους μέχρι τώρα.

Θυμίζουμε ότι ο Γούνας έχει συμβάλει τα μέγιστα -με τη γενικότερη απόδοσή του και το σκοράρισμα- και στην πρόκριση της Σαβόνα στο φάιναλ φορ του ιταλικού κυπέλλου. Στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α1 η Σαβόνα βρίσκεται μέχρι στιγμής στην 6η θέση με 15 βαθμούς.

ΔΕΚΑΤΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

Πέρα από τον Αλέξανδρο Γούνα, τόσο ο Άγγελος Βλαχόπουλος όσο και ο Γιώργος Δερβίσης κάνουν καλή πορεία στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Βλαχόπουλος έχει σκοράρει 13 φορές, ενώ ο Δερβίσης έχει βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα άλλες δέκα.

sport24.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics