Breaking News
23 Δεκεμβρίου 2016

 

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ΑΝΟ Μεταμόρφωσης έχει ωριμάσει από καιρό και γιγαντώνεται στον χώρο της Συγχρονισμένης κολύμβησης, αλλά η φήμη και η αναγνώριση των Σκαθαριών εξαπλώνεται πλέον και εκτός συνόρων, εκπέμποντας διεθνώς τη λάμψη τους.



Σαν έτοιμος από καιρό, ο ΑΝΟΜ πρόκειται να διοργανώσει το δικό του διεθνές μίτινγκ με την επωνυμία “Hellas Beetles Cup”, από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου του 2017, στο κολυμβητήριο της Σύρου, με τη συμμετοχή αθλητριών από σωματεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και Εθνικών ομάδων.

Το μίτινγκ θα είναι κατηγορίας Γυναικών (ΟΠΕΝ) και αναμένεται να συμμετάσχουν σπουδαία ονόματα από το διεθνές στερέωμα του αθλήματος, κάποια από αυτά και στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους εν όψει του επερχόμενου Παγκοσμίου πρωταθλήματος (14-30/7/2017, Βουδαπέστη). Ανάμεσά τους φυσικά και τα αστέρια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης.

Το “Hellas Beetles Cup” έχει ενταχθεί ήδη στο αγωνιστικό καλεντάρι της ΚΟΕ -καθώς θα διοργανωθεί υπό την αιγίδα της-, αλλά και σε αυτό της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας (LEN).

«Φιλοδοξούμε να καθιερωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο», δηλώνει σχετικά με τη διοργάνωση του “Hellas Beetles Cup” η τεχνική σύμβουλος του ΑΝΟΜ και ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Θηβαίου και προσθέτει: «Ανάλογα με την υποδοχή και την υποστήριξη που θα τύχει θα καθοριστεί και η πορεία του, που αισιοδοξούμε ότι θα είναι λαμπρή, καθώς θεωρούμε ότι θα αποκτήσει την απαραίτητη αξιοπιστία και λάμψη.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα από τα μίτινγκ – κριτήριο για την επίτευξη των ορίων συμμετοχής στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις και θα ενταχθεί στα “World Series”. Η πρώτη διοργάνωση θα γίνει στη Σύρο, που είναι κι ένας όμορφος τουριστικός προορισμός και ευελπιστούμε να πετύχουμε απόλυτα».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics