Breaking News
03 Ιανουαρίου 2017

Για τον χρόνο που πέρασε και τις επιτυχίες που «χάρισε» στην Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών, μίλησε ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Χρήστος Αφρουδάκης.

Ο διεθνής περιφερειακός, έστειλε παράλληλα το δικό του κοινωνικό μήνυμα, προτρέποντας τους Έλληνες να αλλάξουν νοοτροπία, προκειμένου να έλθουν καλύτερες μέρες για την χώρα μας.

«Κάνοντας τον απολογισμό των επιτυχιών της Εθνικής ομάδας για το 2016, δηλαδή την τέταρτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το χάλκινο μετάλλιο στο Γουόρλντ Λιγκ, αλλά και την έκτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μας μένει μία γλυκόπικρη γεύση. Και αυτό κυρίως για τον διακαή πόθο, που ήταν ένα μετάλλιο στο Ρίο. Πιστεύω πως θα μπορούσαμε κάτι παραπάνω, αυτό άλλωστε προσδοκούσαμε, όμως αν το ξανασκεφτούμε, στο Ρίο καταφέραμε την δεύτερη καλύτερη επίδοση που είχε ποτέ η Εθνική ομάδα πόλο στην κορυφαία αυτή διοργάνωση. Αυτό από μόνο του, συναθροίζοντας το γεγονός ότι για ακόμη μια χρονιά ήμασταν υποψήφιοι στις κορυφαίες ομάδες, χωρίς να καταφέρουμε φέτος όμως να πάρουμε το πρώτο βραβείο, σημαίνει πολλά. Παράλληλα «γεννάει» πολλές υποχρεώσεις για την συνέχεια. Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σ’ αυτήν την ομάδα, η οποία μπορεί κάποια στιγμή να κατακτήσει ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, το οποίο βρέθηκε πολύ κοντά να κατακτήσει τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, όσο και του Ρίο».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics