Breaking News
28 Ιανουαρίου 2017

 

Ατομικό ρεκόρ για τον Χρήστου και πρόκριση σε δύο τελικούς Α για τους Έλληνες κολυμβητές στο μίτινγκ του Λουξεμβούργου.


Με ένα σπουδαίο ατομικό ρεκόρ από τον Απόστολο Χρήστου στα 50μ. ύπτιο με 25.16, ξεκίνησε το μίτινγκ του Λουξεμβούργου για τους Έλληνες κολυμβητές.

Με αυτό το χρόνο ο αθλητής του Ολυμπιακού όχι μόνο προκρίθηκε με την καλύτερη επίδοση στον τελικό Α του μίτινγκ, αλλά ισοφάρισε και το ρεκόρ αγώνων που κρατούσε ο Τζόναθαν Κοπέλεφ από το 2012. Το προηγουμενο ατομικό ρεκόρ του Απόστολου Χρήστου ήταν 25.28 από τον ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Λονδίνο τον περασμένο Μάϊο, ενώ το πανελλήνιο ρεκόρ κατέχει ο Άρης Γρηγοριάδης με 24.77 από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ρώμης το 2009.

Στο ίδιο αγώνισμα ο 16χρονος Γιώργος Ζαχόπουλος του Εθνικού τερμάτισε σε 29.42, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην κατηγορία των παίδων και την 34η στο σύνολο.

Με την 3η καλυτερη επίδοση ο Δημητριάδης

Ο Απόστολος Χρήστου όμως δε θα είναι ο μόνος Έλληνας κολυμβητής που θα συμμετέχει σε τελικό Α της συγκεκριμένης διοργάνωσης, αφού και ο έτερος Έλληνας συμμετέχων Στέφανος Δημητριάδης προκρίθηκε με την 3η καλύτερη επίδοση στο αγώνισμα των 200μ. πεταλούδα.

Ο επίσης πρωταθλητής του Ολυμπιακού σημείωσε χρόνο 2:03.24, που αποτελεί τον τρίτο καλύτερο των προκριματικών. Ως ταχύτερος στον τελικό προκρίθηκε ο Βρετανός, Ντάνκαν Σκοτ. Ο Στέφανος Δημητριάδης θα λάβει μέρος και στον τελικό Β των 50μ. πεταλούδα, αφού με το 24.75 που σημείωσε κατέλαβε την 13η θέση των προκριματικών.

Στα 50μ. πεταλούδα ο Γιώργος Ζαχόπουλος του Εθνικού τερμάτισε σε 28.44, καταλαμβάνοντας τη 12η θέση στην κατηγορία των παίδων και την 78η στο σύνολο. Τέλος, ο Ελευθέριος Μανιός του Εθνικού κατέλαβε την 15η θέση στα 400μ. μικτή ατομική, ενώ ήταν 3ος στην κατηγορία των εφήβων. Οι τελικοί Α και Β των συγκεκριμένων αγωνισμάτων είναι προγραμματισμένοι για σήμερα (28/01) το απόγευμα, ενώ το πρωί υπάρχουν τα πρωινά προκριματικά.
sport24.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics