Breaking News
12 Φεβρουαρίου 2017

 

Τη νίκη που την φέρνει στον όμιλο των πλέι οφ της τρίτης φάσης της Α1 πολο γυναικών πέτυχε η ομάδα του Γλυφάδα που επιβλήθηκε με 14-13 του Εθνικού στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου της Β' Φάσης.

Η ομάδα του Τάσου Πιρπιρή με αυτή τη νίκη τερμάτισε στη δεύτερη θέση και θα ξεκινήσει με 0 βαθμούς, ενώ ο Εθνικός που κατέλαβε την πρώτη θέση θα εκκινήσει στη Γ' Φάση από τον έναν βαθμό.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη με την ομάδα των νοτίων προαστίων να έχει το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως ο Εθνικός με αντεπίθεση στο τελευταίο οκτάλεπτο πέρασε μπροστά με 13-12. Εκεί όμως ένα σερί 2-0 με δύο γκολ της Άνθιας Παπαναστασίου έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Γλυφάδας, αφού η τελευταία επίθεση για τον Εθνικό με παίκτη παραπάνω χάθηκε.

Στο 6:14 της τέταρτης περιόδου αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο προπονητής των γηπεδούχων Τάσος Πιρπιρής.

Πλέον στο παιχνίδι ΝΕ Πατρών – ΝΟ Ρεθύμνου θα κριθεί μόνο το ποια ομάδα θα μπει με πλεονέκτημα στον όμιλο του υποβιβασμού (έξι βαθμούς η τρίτη ομάδα της βαθμολογίας και τρεις η τελευταία)

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 14-13

Σχετικό Περιεχόμενο
Ανεβαίνει η ΝΕΠ
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα
Οκτάλεπτα: 4-2, 6-5, 2-4, 2-2

Δες εδώ την βαθμολογία της ομάδας σου!

ΑΝΟ Γλυφάδας (Πιρπιρής): Ελληνιάδη 3, Λούδη Ε. 4, Κόλλια 1, Παπαναστασίου Αν. 3, Παπαναστασίου Δ. 1, Νιαρχάκου 2

Εθνικός (Τσόκας): Βάσιλα 4, Αποστολίδου 3, Μπίσμπα 2, Κούβδου 1, Φραγκιουδάκη 3

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics