Breaking News
22 Φεβρουαρίου 2017

 

Με χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 420 επέστρεψαν εχθές (21/2) από την διεθνή ρεγάττα στο Σαν Ρέμο Ιταλίας οι Τέλης Αθανασόπουλος – Δημήτρης Τασσιός του ΝΟΤΚ.



Με χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 420 επέστρεψαν εχθές από την διεθνή ρεγάττα στο Σαν Ρέμο Ιταλίας οι Τέλης Αθανασόπουλος – Δημήτρης Τασσιός του ΝΟΤΚ. Ανάμεσα σε 80 σκάφη, στην πρώτη θέση του βάθρου μετά από 4 ιστιοδρομίες ανέβηκαν οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές στα 420 U17 του ΝΟΤΚ και έκαναν την Ελλάδα και το Ναυταθλητικό Όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας για μια ακόμη φορά υπερήφανους.

 

Συγχαρητήρια στους αθλητές, σε όλη την αθλητική αποστολή του ΝΟΤΚ για την συμμετοχή τους και στον προπονητή τους Δημήτρη Ψωμιάδη.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics