Breaking News
26 Φεβρουαρίου 2017

Βήμα πρόκρισης στο Final-4 της Euroleague γυναικών έκανε ο Ολυμπιακός, αν και έχασε την ευκαιρία να φύγει νικητής από την Ιταλία. Στο πρώτο ματς απέσπασε ισοπαλία 10-10 στην έδρα της Πάντοβα και πλέον η ομάδα του Χάρη Παυλίδη έχει τον πρώτο λόγο για τη ρεβάνς. 


Οι «ερυθρόλευκες» 3,5 λεπτά πριν από τη λήξη προηγήθηκαν 10-6 και θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» την πρόκριση, όμως δέχθηκαν 4 γκολ στα τελευταία λεπτά.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-3, 2-3, 5-1

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Ελευθεριάδου, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ., Έμολο 1, Πλευρίτου Β. 2, Μπιανκόνι 3, Σμιτ 1, Σταματοπούλου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics