Breaking News
17 Μαρτίου 2017

Προπονητική συνάντηση, η 5η στη σειρά, του προγράμματος επίλεκτων κολυμβητών/τριών ηλικίας 12-15 ετών για τα σωματεία της Αττικής, πραγματοποιείται το Σάββατο (18/3) στο ανοιχτό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ (16.00-19.15).

 Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει ομιλία του ολυμπιονίκη μας και πρεσβευτή πλέον των Αθλημάτων της ΚΟΕ, Σπύρου Γιαννιώτη, ομιλία για την Αθλητική Ψυχολογία, παρουσίαση ασκησιολογίου πεταλούδας, διδακτική μεθοδολογία των στροφών πεταλούδας, προσθίου και προπόνηση με αερόβια και πρακτική εξάσκηση.

Στην Τρίπολη

Το Σάββατο (18/3) επίσης, αντίστοιχη προπονητική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη, για την Περιφέρεια της Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση (09.30-13.00 και 15.30-17.00), θα είναι παρών ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ Χριστόδουλος Χούμας και ο συνεργαζόμενος Ομοσπονδιακός τεχνικός Βαγγέλης Κοζομπόλης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σωματομετρήσεις, προπόνηση (αερόβια, τεχνική, ταχύτητες), παρουσίαση και ανάλυση της τεχνικής των στιλ στο ελεύθερο και ύπτιο, με τα αντίστοιχα ασκησιολόγια τους.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics