Breaking News
22 Μαρτίου 2017


Το Ρέθυμνο επικράτησε 14-7 του Τρίτωνα Αμαρουσίου, στο Ηράκλειο Κρήτης και έφτασε τις 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες στη Γ' Φάση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο Γυναικών.


Τα κορίτσια του Κώστα Φιτσανάκη χρειάζονται έναν μόνον βαθμό στους δύο εναπομείναντες αγώνες για να καταλάβουν την 5η θέση στο πρωτάθλημα.

Η αθηναϊκή ομάδα κατέβηκε στο με εννέα παίκτριες και μοιραία γνώρισε την τέταρτή της ήττα σε ισάριθμους αγώνες στην Γ' Φάση του πρωταθλήματος.

Το Ρέθυμνο προηγήθηκε 3-1 στη λήξη του πρώτου οκταλέπτου, ενώ γρήγορα είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα λόγω της κούρασης της ομάδας του Τρίτωνα, με τις γηπεδούχους να σφραγίζουν το τελικό 14-7.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 14-7
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 6-2, 2-2

ΝΟ Ρεθύμνου: Καριπίδου Μ. 1, Καριπίδου Ηρ. 4, Μυριοκεφαλιτάκη 6, Λιμπιτάκη 1, Φαρμάκη Ελ. 1, Γαβαλά 1.

Τρίτων Αμαρουσίου: Μουλλάκη 2, Τζελέπη 2, Χατζηκυριακάκη 2, Αργυρού 1.

Gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics