Breaking News
07 Απριλίου 2017

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στους ημιτελικούς των πλέι-οφ της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 9-7 του Παναθηναϊκού στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης και έκανε το 2-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις της Α΄ φάσης, παίρνοντας το εισιτήριο για την τετράδα. Αντίθετα, οι «πράσινοι» έμειναν για πρώτη φορά από το 2013 εκτός ημιτελικών και θα διεκδικήσουν την πέμπτη θέση, σε μονό αγώνα εναντίον του ηττημένου του ζευγαριού Γλυφάδα-Παλαιό Φάληρο.

Οπως και το πρώτο ματς στο Γουδή, έτσι και το σημερινό ήταν δραματικό. Ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε ξανά την εις βάρος του κατάσταση στην τελευταία περίοδο, δείχνοντας ότι υπερτερούσε του «τριφυλλιού» σε φυσική κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 3-0 στο ξεκίνημα του αγώνα και διατήρησε το προβάδισμα (με εξαίρεση το 4-4, στις αρχές της τρίτης περιόδου) ως το τέλος του τρίτου οκταλέπτου (6-4). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με σερί 4-0 πέρασαν μπροστά 8-6, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Ο Χαραλαμπόπουλος μείωσε και στο τελευταίο λεπτό οι «πράσινοι» είχαν ευκαιρία με παίκτη παραπάνω να ισοφαρίσουν, όμως ο Καραμπέτσος απέκρουσε και ο Τσολακούδης στην κόντρα διαμόρφωσε το τελικό 9-7.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 1-2, 5-1

Τα γκολ:
ΠΑΟΚ: Σάριτς 3, Τσολακούδης 2, Σαρησάββας 2, Μουρατίδης, Νικολαϊδης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρούντζος 3, Δερμιτζάκης, Τοράκης, Φώσκολος, Χαραλαμπόπουλος

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics