Breaking News
08 Απριλίου 2017

Εξαιρετική είναι η ελληνική παρουσία στο διεθνές μίτινγκ του Μπέργκεν, με το δίδυμο του Θάνου Τσιρίκου με τον Νίκο Μόλβαλη να προσφέρουν το τρίτο χρυσό μετάλλιο.


Στην κορυφή του βάθρου στο αγώνισμα των καταδύσεων από σταθερό βατήρα 10μ. της κατηγορίας Α' στο διεθνές μίτινγκ του Μπέργκεν κατέκτησαν οι Θάνος Τσιρίκος και Νίκος Μόλβαλης.

Οι δύο νεαροί πρωταθλητές του Παναθηναϊκού κατάφεραν στην παρθενική τους εμφάνιση σε αυτό το αγώνισμα να συγκεντρώσουν 264 βαθμούς, δύο περισσότερους από το ισπανικό δίδυμο.

Είναι το τρίτο χρυσό και τέταρτο συνολικά μετάλλιο για την ελληνική αποστολή στο διεθνές μίτινγκ της νορβηγικής πόλης, στο οποίο συμμετέχουν 260 αθλητές από 14 χώρες. Τα άλλα τρία έχουν κατακτήσει οι δύο αθλητές (από ένα χρυσό ο καθένας σε ατομικό επίπεδο και ένα ασημένιο στις συγχρονισμένες καταδύσεις 3μ.).

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο με την Μελίτη Ευθυμίου να λαμβάνει μέρος στο αγώνισμα 3μ. τραμπολίνο της κατηγορίας Α'.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics