Breaking News
19 Απριλίου 2017

Η Ελλάδα έχασε 11-20 από τη Ρωσία στο φινάλε της στα προκριματικά του World League γυναικών, στην πιο βαριά φετινή της ήττα.


Το χειρότερο δυνατό φινάλε έκανε η Εθνική γυναικών στα προκριματικά του World League. Έχοντας ήδη αποκλειστεί, έχασε στην τελευταία αγωνιστική 11-20 από την Ρωσία, κάνοντας μια εμφάνιση που θέλει να ξεχάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Η Ελλάδα μπήκε μουδιασμένα στο ματς, ωστόσο πλήρωσε περισσότερο το 6-1 της δεύτερης περιόδου. Η Ρωσία έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με μια σημαντική διαφορά υπέρ της και στη συνέχεια με την κατάλληλη διαχείριση κράτησαν το σκορ σε υψηλά επίπεδα μέχρι το τέλος, οδηγώντας την «γαλανόλευκη» στο «αντίο» με βαριά ήττα.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 6-1, 6-4, 3-3

Ρωσία (Αλεξάντρερ Γκαϊντούκοφ): Βερκογκλιάντοβα, Γκερζάνιχ 4, Προκοφίεβα 4, Καρίμοβα 1, Μπορίσοβα 1, Γκορμπούνοβα 2, Αμπντριζιάκοβα, Σιμάνοβιτς 4, Τιμοφέεβα 1, Ρίζκοβα 1, Ιβάνοβα 2, Πιροσένκο, Καρνάουκ

AdTech Ad
Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 3, Χυδηριώτη 1, Διαμαντοπούλου Β. 1, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου 1, Ασημάκη 3, Ελευθεριάδου, Πρωτοπαπά 1, Πλευρίτου Β. 1, Πάτρα, Ξενάκη, Διαμαντοπούλου Χρ.

Η βαθμολογία του ομίλου:
1 Ρωσία 7 (52-41)
2 Ολλανδία 7 (36-38)
3 Ελλάδα 4 (32-41)
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics