Breaking News
25 Απριλίου 2017

Το χάλκινο μετάλλιο στην Πανεπιστημιάδα που διεξάγεται στο ‘Ολστιν της Πολωνίας, κατέκτησε η Ειρήνη Δεληγιαννη στα 200 μέτρα επιφάνειας με χρόνο 1:35.04.

 


Στο ίδιο αγώνισμα την πρώτη θέση κατέκτησε η Ιταλίδα Μπάρμπον με επίδοση 1:33.91, ενώ δεύτερη ήταν η Τσέχα Σλαντέστκοβα με χρόνο 1:34.80.

Μια ανάσα από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100 μέτρα διπλά πέδιλα, έφτασε ο Γιάννης Πιπινιάς, που με χρόνο 44.60 ήταν τέταρτος, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε ο Ιταλός Πεγκοράρο με επίδοση 44.50.

Η αθλήτρια του ΝΟ Αμφιθέας, εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενη τόσο από την κατάκτηση του μεταλλίου όσο και από την επίδοσή της, αφού βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το μετάλλιο που κατέκτησα, ενώ βρίσκομαι σε στάδιο προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της Όπεν κατηγορίας. Η κούρσα μου ήταν ικανοποιητική και στόχος πλέον είναι το 100αρι επιφάνειας αύριο το πρωί (25/4)».

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics