Breaking News
07 Μαΐου 2017

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο του Κούνεο ολοκληρώθηκε με δύο ακόμα μετάλλια την τελευταία μέρα των αγώνων στην Ιταλία.

 

Έτσι, η Ελλάδα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη γενική βαθμολογία της διοργάνωσης ανάμεσα σε 15 χώρες και επιστρέφει με επτά μετάλλια στις αποσκευές της από τη διοργάνωση στη γειτονική χώρα.

Το Ντουέτο, με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου, εκτέλεσε πολύ καλύτερα το πρόγραμμά του στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του αγωνίσματος σε σχέση με το σαββατιάτικο πρόγραμμα και βαθμολογήθηκε με 87,8000, ξεπερνώντας τις Ουκρανίδες.
Το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα κατέκτησαν οι Ισπανίδες Καρμπονέλ - Ραμίρεζ με 93,1333 βαθμούς και το ασημένιο οι Ιταλίδες Τσερούτι - Φέρρο με 91,5000.

Το Μικτό Ντουέτο στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος, αποτελούμενο αυτή τη φορά από την Βασιλική Κοφίδη και τον Βασίλη Γκορτσιλά, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 69,6667 βαθμούς. Το χρυσό μετάλλιο πήραν οι Ιταλοί Περουπάτο – Μινισίνι με 87,6333 βαθμούς και το ασημένιο οι Ισπανίδες Φερέρας - Ρίμπες με 82,9000.

Έτσι, η ελληνική αποστολή επιστρέφει τη Δευτέρα το μεσημέρι στην Αθήνα με επτά μετάλλια και συγκεκριμένα, 1 χρυσό στο Highlight, 1 ασημένιο στο Κόμπο, 5 χάλκινα (σε Τεχνικό και Ελεύθερο Ντουέτο, σε Τεχνικό και Ελεύθερο Μικτό Ντουέτο και σε Τεχνικό Ομαδικό), αλλά και μια πέμπτη θέση στο Ελεύθερο Ομαδικό.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics