Breaking News
08 Μαΐου 2017

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα στο κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ" του Πειραιά, ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον έβδομο συνεχόμενο τίτλο του στην Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα, οι "ερυθρόλευκοι" επιβλήθηκαν 12-3 της Βουλιαγμένης, έκαναν το 3-0 στους τελικούς των πλέι-οφ και ολοκλήρωσαν με το απόλυτο νικών το πρωτάθλημα για τέταρτη διαδοχική χρονιά. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου πανηγύρισαν τον πρώτο από τους τρεις τίτλους που διεκδικούν μέσα στο Μάιο, καθώς ακολουθεί το final-4 του κυπέλλου (19-20/5 στο Καρπενήσι) και φυσικά ο μεγάλος στόχος της χρονιάς, το final-6 του Champions League στη Βουδαπέστη (27-27/5).

Το τελευταίο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος είχε μάλλον... διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Ολυμπιακός «χάιδεψε» το... γκάζι όσο χρειάστηκε για να πάρει από την αρχή το προβάδισμα και να μην απειληθεί σε κανένα σημείο, αφού ο ΝΟΒ δεν μπορούσε να βρει λύσεις στην επίθεση. Παρά τις καλές αμυντικές προσπάθειες της Βουλιαγμένης, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο ξεκίνημα και 4-1 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μισό της τρίτης περίοδου οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έκαναν ένα μικρό ξέσπασμα, ξέφυγαν 7-2 και έδωσαν το έναυσμα για να αρχίσει το πανηγύρι. Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν την «ψαλίδα» της διαφοράς στα εννέα γκολ (12-3), ενώ ο Βλάχος χρησιμοποίησε στα τελευταία λεπτά και τον Στέφανο Γαλανόπουλο, αντί του Γιόσιπ Πάβιτς.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-0, 3-1, 5-1
Ο Ολυμπιακός είχε 4/7 με παίκτη παραπάνω, 1/1 πέναλτι, πέντε γκολ από την περιφέρεια, ένα από θέση φουνταριστού και ένα στην κόντρα. Η Βουλιαγμένη είχε 0/5 με παίκτη παραπάνω, 1/1 πέναλτι και δύο γκολ από θέση φουνταριστού.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης
Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 4, Αργυρόπουλος, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γιάνοβιτς 1, Πρέκας, Γαλανόπουλος
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κώστας Λούδης): Δ. Κουρούβανης, Κοπελιάδης, Δελαγραμμάτικας, Καλογερόπουλος, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλαϊτζής, Βίτσο 2, Καπότσης 1, Τίγκας, Σολανάκης, Βλαχοτάσιος, Δήμου, Ν. Κουρούβανης

** Ολοκληρώνοντας το... rotation ξένων που έκανε στη σειρά των τελικών, ο Θοδωρής Βλάχος χρησιμοποίησε σήμερα και τον Μλάνταν Γιάνοβιτς, που δεν είχε παίξει στα δύο πρώτα ματς, μαζί με τον Γιόσιπ Πάβιτς. Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Λούδης δεν είχε στη διάθεσή του τον βασικό του τερματοφύλακα Μάνο Ζερδεβά, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής στο Λαιμό για εξύβριση του διαιτητή, κι έτσι την εστία της Βουλιαγμένης υπερασπίστηκε ο 19χρονος Δημήτρης Κουρούβανης, ο οποίος μάλιστα πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση, τουλάχιστον στα τρία πρώτα οκτάλεπτα.

ΑΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics