Breaking News
02 Ιουλίου 2017

Με ήττα ολοκλήρωσε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά του Πορτουγκαλέτε στην Ισπανία, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά την πρόβα τζενεράλε του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Η ελληνική ομάδα, η οποία αγωνίστηκε και σήμερα χωρίς την τραυματία Χριστίνα Τσουκαλά, ηττήθηκε 9-8 από την Ιταλία, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής, και κατέλαβε την τρίτη θέση στην διοργάνωση.

Το παιχνίδι κρίθηκε εν πολλοίς στο δεύτερο δεκάλεπτο, όταν οι παίκτριες του Γιώργου Μορφέση δέχθηκαν τέσσερα «αναπάντητα» γκολ από τη «σετερόσα» και βρέθηκαν να χάνουν 6-2. Στις αρχές της τρίτης περιόδου η Ιταλία ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 7-2 και, παρότι η εθνική μείωσε σε 7-5, οι «ατζούρι» διατήρησαν το προβάδισμα των δύο γκολ, ενώ η ελληνική ομάδα μείωσε σε 9-8, 20 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την Ιταλία): 2-2, 4-0, 1-3, 2-3

Στο άλλο παιχνίδι η Ισπανία επιβλήθηκε της Ρωσίας με 13-9.

Η τελική Βαθμολογία:

Ιταλία    9   (29-26)

Ισπανία   6   (32-25)

Ελλάδα    3   (28-30)

Ρωσία     0   (29-37)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics