Breaking News
03 Ιουλίου 2017

Η τρέλα που κουβαλάνε οι αθλητές του cliff diving σε συνδυασμό με την κρητική κουζουλάδα και φιλοξενία συνέθεσαν το τέλειο μίγμα για την επιτυχία του Agios Nikolaos Cliff Diving, του οποίου η αυλαία έπεσε προ ολίγου.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας που κρίθηκε στην τελευταία βουτιά με τον 18χρονο Βρετανό Όουεν Γουέιμουθ να κατακτά την νίκη με 418,5 βαθμούς, τον Γιαν Βερμελίνγκερ (Ελβετία) να ακολουθεί με 405,95 και τρίτο τον Κρις Κόλανους από την Πολωνία με 403,350.



Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Στις γυναίκες την νίκη πανηγύρισε επίσης έπειτα από ένα αμφίρροπο αγώνα η Αμερικανίδα Ελίανορ Σμαρτ με 380,800 και ακολούθησαν η Αντονίνα Βισιβάνοβα με 359,550 και η 33χρονη Άννα Μπάντερ από την Γερμανία με 340,550β.

Η νικήτρια της διοργάνωσης, η οποία ασχολείται μόλις δύο μήνες με το cliff diving όπως αποκάλυψε τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη με την εμφάνιση μου, αφού ασχολούμαι μόλις δύο μήνες με το cliff diving. Eίναι υπέροχο που γνώρισα εδώ παιδιά πριν από λίγες ημέρες και είμαστε σαν μία μεγάλη οικογένεια, αφού καταλαβαίνουμε ότι το σημαντικό είναι να κάνουμε αυτό που αγαπάμε με ασφάλεια».

Η φοιτήτρια αθλητικής ψυχολογίας επεσήμανε σχετικά με το πώς ξεκίνησε να ασχολείται με το συγκεκριμένο άθλημα: «Είχα ασχοληθεί με τη γυμναστική και τις καταδύσεις από πλατφόρμα 10μ. Πριν από δύο χρόνια εγκατέλειψαν και μου είχε λείψει πολύ έτσι ανακάλυψα το cliff diving και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη».

AdTech Ad
Το γεγονός ότι οι διοργανωτές φρόντισαν να καθυστερήσουν την έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος λόγω του καύσωνα, συνέβαλε στο να κατακλυστεί η λίμνη Βουλισμένη από χιλιάδες κόσμου, οι οποίοι έσπευσαν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών, καταχειροκροτώντας τους.

Το πραγματικό πάρτι όμως ξεκίνησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επίσημων αγώνων, με τους αθλητές να δίνουν ρέστα!

Συγκεκριμένα με την ολοκλήρωση της τελετής των απονομών, άφησαν έπαθλα και ανθοδέσμες στην άκρη και ανέβηκαν ξανά στο βράχο, όπου έκαναν από συγχρονισμένες καταδύσεις, έως καταδύσεις με μπουρνούζια και καρέκλα μαζί...

Το γκαλά έκλεισε με μία συγχρονισμένη βουτιά από 15 καταδύτες,το σύνθημα για την οποία έδωσε ο κόσμος μετρώντας αντίστροφα.

Κι ενώ πολλοί πίστεψαν ότι το θέαμα είχε ολοκληρωθεί, οι διοργανωτές κράτησαν το καλύτερο για το τέλος! Τα βεγγαλικά σήμαναν με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο τη λήξη μίας διοργάνωσης που θα μείνει αξέχαστη σε όσους την παρακολούθησαν και την ανανέωση του ραντεβού για του χρόνου!
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics