Breaking News
10 Ιουλίου 2017

Η Εθνική πόλο ανδρών κατέκτησε την τρίτη θέση στο εξαεθνές τουρνουά που διεξήχθη στις Συρακούσες, επικρατώντας της Αυστραλίας με 10-6.



Την 3η θέση στο εξαεθνές τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών που διεξήχθη στις Συρακούσες κατέλαβε η Εθνική μας ομάδα, αφού στον μικρό τελικό επιβλήθηκε της Αυστραλίας με 10-6.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έκαναν ένα εκπληκτικό δεύτερο οκτάλεπτο, όπου πήραν διαφορά τεσσάρων γκολ, που τους έδωσε την εύκολη νίκη. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιάννης Φουντούλης που πέτυχε τρία γκολ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Αυστραλούς να κάνουν το 2-0, όμως η Εθνική μας αντέδρασε, ισοφάρισε σε 2-2 και 3-3, για να πάρει προβάδισμα 5-4 στη λήξη της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο το επιμέρους 3-0 διαμόρφωσε νέα δεδομένα στον αγώνα, αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλούνταν να διαχειριστεί το προβάδισμα του (8-4). Αυτό το έκανε με τον καλύτερο τρόπο στις δύο τελευταίες περιόδους, αφού δεν άφησε τους Αυστραλούς να πλησιάσουν πιο πολύ από τα τρία γκολ (8-5 και 9-6).

ΕΛΛΑΔΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 10-6

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 3-0, 1-1, 1-1

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Φουντούλης 3, Καπότσης, Παπαναστασίου, Δελακάς, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος, Γαλανόπουλος.

Αυστραλία: Σλέιντ, Πουτ, Φόρντ Τ.1, Κάγιες 3, Πάουερ, Κερνς, Γκίλκριστ, Γιάνγκερ, Φορντ Α, Κρίμερς, Χολς, Μπρουξ, Χρύσανθος

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics