Breaking News
15 Ιουλίου 2017

Την άνοδο στην Α1 πόλο Ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του πανηγυρίζει ο ΟΦΗ, αφού στο τρίτο και καθοριστικό ημιτελικό του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών επιβλήθηκε με 8-7 του Νηρέα Γέρακα εκτός έδρας και έκανε το 2-1 νίκες στη σειρά.

 

Έτσι έγινε η δεύτερη ομάδα που ανέβηκε στην Α1 μετά τον Απόλλωνα Σμύρνης και αύριο (16/7) στις 17:30 (αντί για 18:00 που ήταν προγραμματισμένο αρχικά) θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα στο κολυμβήτηριο του Αλίμου.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι και γι αυτό είναι ενδεικτικό το 5-0 του ημιχρόνου με το οποίο προηγήθηκε.

Στη συνέχεια η ομάδα του Κώστα Σπηλιόπουλου αντέδρασε και μείωσε σε 5-3, χάρη σε δύο γκολ του Κυζιώρου και ένα του Χατζηδάκη, αναπτερώνοντας τις ελπίδες του. Όμως, στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του Μάκη Βολτυράκη, χάρη σε ένα νέο 3-0 με γκολ των Σπαγουλάκη, Κλήμου και Βασιλάκη. Οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν το παιχνίδι και μείωσαν στο ένα γκολ (7-8, 0:08 πριν τη λήξη) όμως ο χρόνος δεν επαρκούσε για τη μεγάλη ανατροπή.

Νηρέας Γέρακα – ΟΦΗ 7-8 (0-2, 0-3, 3-0, 4-3)

Νηρέας Γέρακα: Κυζιώρος 3, Τσακιράκης 2, Χατζηδάκης 1, Γαϊτάνης 1

ΟΦΗ: Γεωργόπουλος 2, Παπανικολάου 1, Κόκκινος 1, Γιγουρτάκης 1, Σπαγουλάκης 1, Κλήμος 1, Βασιλάκης 1

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics