Breaking News
17 Ιουλίου 2017

Την 9η θέση στον Τελικό του Τεχνικού προγράμματος του Μικτού Ντουέτου Συγχρονισμένης κολύμβησης, στην παρθενική συμμετοχή τους σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, κατέκτησαν οι Όλγα Κουργιαντάκη και Βασίλης Γκορτσιλάς, τη Δευτέρα (17/7) το μεσημέρι, στη Βουδαπέστη.

 


Το ελληνικό Μικτό Ντουέτο βαθμολογήθηκε με 69,8654, καλύτερα από τον προκριματικό, και κατετάγη 9ο ανάμεσα σε 10 συμμετοχές στον Τελικό.

Η Ιταλία "έκλεψε" το χρυσό από την Ρωσία

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν τελικά οι Μανίλα Φλαμίνι και Τζόρτζιο Μινισίνι από την Ιταλία, καθώς μπήκαν σφήνα και κατάφεραν να διακόψουν το σερί της Ρωσίας στα χρυσά. Το ιταλικό Μικτό Ντουέτο βαθμολογήθηκε 90,2979 β. και πέρασαν για λίγια χιλιοστά του βαθμού το ρωσικό με τους Μιχαέλα Καλάντσα - Αλεξάντερ Μάλτσεβ που πήραν 90,2639 β. Το χάλινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Μπιλ Μέι και Κανάκο Κιτάο Σπιίντλοβ από τις ΗΠΑ με 87,6682.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Τελικού στο Τεχνικό πρόγραμμα του Μικτού Ντουέτου μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

AdTech Ad
Το βράδυ της Δευτέρας (17/7) στις 20.00 (ώρα Ελλάδας) αγωνίζεται η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον Προκριματικό του Ελέυθερου προγράμματος του Σόλο.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics