Breaking News
19 Ιουλίου 2017

Η Αυστραλία του Σάκη Κεχαγιά επιβλήθηκε 8-5 της Ρωσίας και κράτησε ανοιχτό το δρόμο της Εθνικής Γυναικών για την πρώτη θέση του ομίλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ρωσίας.

 

Ζωντανή για την πρωτιά η Ελλάδα, μέσω… Αυστραλίας!

Η νίκη της Αυστραλίας επί της Ρωσίας με 8-5 στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κράτησε ανοιχτό το δρόμο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την Ελλάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο φινάλε των ομίλων θα αντιμετωπίσει τις Αυστραλές, που έχουν στα ηνία τους τον Σάκη Κεχαγιά, όμως σίγουρα δεν θα έχει εύκολο έργο.

Για να κατακτήσει την πρώτη θέση θα πρέπει να επικρατήσει με τρία ή περισσότερο γκολ στο τελευταίο ματς των ομίλων. Αν, όμως, νικήσει με ένα ή δύο γκολ διαφορά θα πέσει στην τρίτη θέση, λόγω τριπλής ισοβαθμίας με Αυστραλία και Ρωσία.

Αυστραλία – Ρωσία 8-5
(1-2, 2-1, 3-1, 2-1)

Αυστραλία: Γκόφερς 2, Μπάκλινγκ 2, Γουέμπστερ 2, Μπίσοπ 1, Ριντζ 1
Ρωσία: Μπορίσοβα 2, Καρίμοβα 1, Ιβάνοβα 1, Ριζκόβα 1

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics