Breaking News
21 Ιουλίου 2017

Την ήττα με 11-6 από τη Σερβία γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών και έτσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου, του παγκοσμίου πρωταθλήματος που γίνεται στη Βουδαπέστη.

 

Βαριά ήττα από τη Σερβία, αλλά δεύτερη θέση για την Εθνική

Κατώτερη των προσδοκιών εμφανίστηκε η εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών κόντρα στη Σερβία, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 11-6 και έτσι να τερματίσει στη δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου, του παγκοσμίου πρωταθλήματος που γίνεται στη Βουδαπέστη.

Από το πρώτο οκτάλεπτο είχαν το προβάδισμα οι «Πλάβι», οι οποίοι τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο, με το τρίτο να ήταν κομβικό για το ματς, καθώς στο τέλος του είχαν πάρει προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων, αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να σημειώσει τέρμα.

Πλέον, η Ελλάδα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 0-3, 2-3

Ελλάδα: Δελακάς 2, Φουντούλης 2, Γεννηδουνιάς 1, Μουρίκης 1.

Σερβία: Φιλίποβιτς 3, Μάντιτς 2, Πρλαΐνοβιτς 1, Γιάκσιτς 1, Μίτορβιτς 1, Πιέτλοβιτς 1, Ραντέλοβιτς 1, Άλεκσιτς 1.

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics