Breaking News
22 Ιουλίου 2017

Η Ισπανία επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και προκρίθηκε στα προημιτελικά του γυναικείου τουρνουά πόλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Η πρωταθλήτρια κόσμου του 2013 επιβλήθηκε εύκολα της Κίνας με 13-5, στον χιαστί αγώνα για πρόκριση στην οκτάδα, και τη Δευτέρα στις 23:00 θα βρεθεί στο δρόμο της εθνικής Ελλάδας, σε ένα ματς με «έπαθλο» την πρόκριση στα ημιτελικά και τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Οι Ασιάτισσες προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν την Ισπανία και προηγήθηκαν 2-0 στα μέσα της πρώτης περιόδου. Η... απάντηση ήρθε με τέσσερα διαδοχικά γκολ, με τα οποία η ιβηρική ομάδα πέρασε μπροστά με 4-2 και δεν ξανακοίταξε πίσω. Ακόμη ένα σερί 4-0 στην τρίτη περίοδο εκτόξευσε τη διαφορά στο +6 (10-4) και «καθάρισε» οριστικά το παιχνίδι.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-1, 5-1, 3-1
Τα γκολ:
ΙΣΠΑΝΙΑ: Μπ. Ορτίθ 4, Α. Εσπάρ 2, Φόρθα 2, Κρέσπι 2, Λέιτον 2, Ματ. Ορτίθ
ΚΙΝΑ: Ζιχάν Ζάο 2, Γιανάν Μπι, Γκουανάν Νιου, Σιάο Τσεν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics