Breaking News
24 Ιουλίου 2017

Την απόφαση να αλλάξει το όνομα της συγχρονισμένης κολύμβησης έφτασε το Κονγκρέσο της FINA, που έλαβε χώρα στο Βουδαπέστη, στο πλαίσιο του 17ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου.

 



Το αγώνισμα θα ονομάζεται πλέον ρυθμική κολύμβηση και φυσικά θα εξακολουθήσει να συμπαριλαμβάνεται στο καλντάρι των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Ομοσπονδία εξέταζε το ενδεχόμενο μετονομασίας εδώ και περίπου έναν χρόνο, αφού συγχρονισμός υπάρχει μόνο στο σόλο, με τον κολυμβητή και τη μουσική υπόκρουση.

Το νέο όνομα ενδέχεται να υιοθετηθεί από το φθινόπωρο, αν και ο χρονικός ορίζοντας της επίσημης μετάβασης δεν έχει αποφασιστεί τυπικά.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, πάντως, το αγώνισμα θα ονομάζεται ρυθμική κολύμβηση.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics