Breaking News
24 Ιουλίου 2017

Δεν αστειεύεται η Ελλάδα! Παίζοντας (ξανά) εξαιρετική άμυνα, η Εθνική μας σάρωσε 14-4 την Ιαπωνία και έκλεισε ραντεβού με το Μαυροβούνιο για την πρόκριση στους «4» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

 


Επίδειξη δύναμης (και σοβαρότητας) από την Ελλάδα!

Παίζοντας για άλλη μία φορά εξαιρετική άμυνα και… πετώντας «φωτιές» μπροστά, η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών διέλυσε 14-4 την Ιαπωνία και πέρασε άνετα στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Εκεί, έκλεισε… ραντεβού με το Μαυροβούνιο, με φόντο την πρόκριση στην τετράδα!

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου δεν αντιμετώπισε -τελικά και παρά την ανησυχία του ομοσπονδιακού προπονητή- κανένα πρόβλημα απέναντι στους Ιάπωνες και ειδικά από το δεύτερο οκτάλεπτο και έπειτα… φόρτσαρε, με αποτέλεσμα να «καθαρίσει» τη νίκη.

Με ένα επί μέρους 7-0, δε, που συνεχίστηκε ως το τέλος της δεύτερης περιόδου, η «γαλανόλευκη» κατάφερε να κάνει και συντήρηση δυνάμεων, ενόψει του σαφώς πιο δύσκολου προημιτελικού, απέναντι στους Μαυροβούνιους.

Από εκεί και πέρα, το τρίτο και πιο πολύ το τέταρτο οκτάλεπτο είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Βλάχο να δοκιμάζει πρόσωπα και επιθέσεις.

Το ματς το Μαυροβούνιο θα διεξαχθεί την Τρίτη, 25 Ιουλίου, στις 15:50 ώρα Ελλάδας.

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 5-0, 2-2, 2-
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics