Breaking News
30 Αυγούστου 2016

Στα προημιτελικά του Παγκόσμιου πρωταθλήματος εφήβων που γίνεται στο Μαυροβούνιο προκρίθηκε η Εθνική μας ομάδα πόλο των εφήβων.

Εκ των πρωταγωνιστών της πορείας ο Χανιώτης Νικόλας Παπασηφάκης. Στο τελευταίο ματς ομίλου με την Κολομβία και την νίκη 31-8 έβαλε 5 γκολ. Μάλιστα, ο Παπασηφάκης έχει σημειώσει ως τώρα, 15 γκολ στο τουρνουά.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον νικητή της αναμέτρησης Ουγγαρία - Ιαπωνία ή Αίγυπτος.

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 31-8

Τα οκτάλεπτα: 2-8, 1-8, 2-8, 3-7

Κολομβία (Βλάντιμιρ Μολίνα): Ιντάλγκο, Μπουιτράγκο 1, Φορόντα, Ρουέντα, Κουέρβο 1, Μουνιόθ 1, Τομπόν, Ορόσκο 4, Ουρτάδο 1, Μόρα, Κιντέρο.

Ελλάδα (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Μαντής, Γκίκας, Γαρδίκας 6, Κάκαρης 1, Νικολαΐδης 7, Παπαναστασίου 4, Γιαννόπουλος 4, Δελαγραμμάτικας 4, Προσινικλής, Παπασηφάκης 5, Κουρούβανης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics