Breaking News
27 Φεβρουαρίου 2017

 

Σε αγώνα για το ρωσικό πρωτάθλημα μπράντι η Μπαϊκάλ επικράτησε επί της Βόντνικ με 11-9 με 20 αυτογκόλ! (VIDEOS)
ShareTweet0 Σχόλια

Σε φαρσοκωμωδία εξελίχτηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαϊκάλ και την Βόντνικ για το πρωτάθλημα Ρωσίας στο μπράντι.

Ας ξεκινήσουμε όμως με βασικά, τι είναι το μπράντι και πως παίζεται. Πρόκειται για ένα άθλημα το οποίο φέρνει στο χόκεϊ επί χόρτου μόνο που παίζεται στον πάγο.

 

Το παγοδρόμιο είναι σαφέστατα μεγαλύτερο από εκείνου του χόκεϊ επί πάγου αφού διαστάσεις ποδοσφαιρικού γηπέδου, όπως συμβαίνει δηλαδή στο χόκεϊ επί χόρτου. Κάθε εστία είναι 3,5 μέτρα με 2,2μ. ύψος. Σε αντίθεση με το χόκεϊ επί πάγου παίζεται με μπαλάκι, αντί για πακ, ενώ κάθε ομάδα έχει στον πάγο έντεκα παίκτες αντί για έξι.

 sport24.gr


Μετά από αυτή την εισαγωγή ας επιστρέψουμε στην ιστορία που εξελίχθηκε στον αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο αγώνας ήταν 0-0 μέχρι και 22 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Τότε άρχισε ο "χορός" των αυτογκόλ. Πρώτοι τον ξεκίνησαν εκείνοι της Βόντνικ που πέτυχαν τρία συνεχόμενα για να ακολουθήσουν εκείνοι της Μπαϊκάλ. Το αποτέλεσμα ήταν να σημειωθούν συνολικά 20 αυτογκόλ με την Μπαϊκάλ να παίρνει τη νίκη με 11-9.

Αυτό συνέβη γιατί η Βόντνικ ήθελε να χάσει ώστε στα πλέι οφ να παίξει με πιο εύκολη αντίπαλο. Η Μπαϊκάλ ούτως ή άλλως θα έπαιζε με εύκολη αντίπαλο στη συνέχεια οπότε είπαν και οι παίκτες της να διασκεδάσουν.

Φυσικά, τα όσα έγιναν στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα εξεταστούν από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος η οποία αναμένεται να τιμωρήσει την Βόντνικ.

Πάρτε μία γεύση από το τι έγινε στον αγώνα από το βίντεο που ακολουθεί

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics